Búcsúzik az Egy éj Velencében az Operettszínházban

Utolsó alkalommal láthatják április 16-án Strauss operettjét, amely flipperasztalon játszódik, és ahol a szereplők golyóknak öltözve énekelnek-játszanak a színpadon.

Az előadást KERO® rendezésében 2007-ben Erfurtban mutatták be nagy sikerrel, aki 2011-ben a Budapesti Operettszínház is színpadra állította az operettet, amit hétfőn utolsó alkalommal tekinthetnek meg a nézők. Varázslatos muzsika, egyszerre andalító és felpezsdítő keringők, vérforraló polkák, álarcosbáli forgatag, igazi ünnep a Szent Márk téren; s közben szerelem, csalás, felszarvazás, féltékenység, beteljesülés. Ez az Egy éj Velencében!

ver_0030

Bordás Barbara, aki Anninát, a halászlányt alakítja a darabban, sajnálja, hogy az utolsó előadást játssza. "Nagyon a szívemhez nőtt a 'Velence', ez volt az első nagyszínpadi produkcióm, amelybe nem később álltam be, hanem a próbafolyamat elejétől részese voltam. Szeretem a karakteremet, mert bár primadonna-szerep, kicsit szubrettes, bohókás, pont olyan, mint én. Különleges előadásnak tartom, mert miközben flippergolyóknak vagyunk öltözve, amelyek megengedik a lazaságot, Strauss gyönyörű dallamai szólnak."

VER_0720

Az előző évadban bemutatott darab a premier óta változatlan szereposztásban futott, színpadra lépett: Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Boncsér Gergely, Homonnay Zsolt, Földes Tamás, Petridisz Hrisztosz, Vörös Edit, Szendy Szilvi, Bordás Barbara, Fischl Mónika, Peller Károly, Szabó Dávid, Geszthy Veronika, Lukács Anita, Bálint Ádám, György-Rózsa Sándor, Dézsy Szabó Gábor, Jantyik Csaba, Oszvald Marika, Farkasréti Mária, Sánta László, Oláh Tibor és Kökény Pál.

 

További fotók az előadásból:

 

VER_1218

1.

VER_0970-1

2.

VER_1120

3.

VER_05594.


 

Forrás: Budapesti Operettszínház

süti beállítások módosítása