POSZT 2012 - április végétől lehet jegyeket vásárolni

A 12. Pécsi Országos Színházi Találkozó június 7-én 17 órakor kezdődik a Színház téren, és 16-án 20 órakor a díjkiosztó gálával zárul a Pécsi Nemzetiben.

Idén a versenyprogramok közül kettő vonul ki a PNSZ épületéből, a Bóbita Bábszínház nagytermében lesz látható a budapesti Katona József Színház Nordost, valamint a Yorick Stúdió Bányavirág című játéka.
Minden versenyelőadás kétszer megy, így talán sikerül a közönség rohamát csökkenteni és a fokozott jegyigényeket kielégíteni - ez alól csak a Vígszínház Makrancos Kata színjátéka kivétel, mely egyetlen alkalommal lesz műsoron, így erre a programra a belépő is drágább a többinél.

8363-poszt-2012-pecsi-orszagos-szinhazi-talalkozoforrás: images.google.com

A versenydarabokra a jegyeket április 24-én, kedden 10 órakor kezdik árusítani és a hagyományok szerint a sorbanállók egy óra előnyt kapnak az online vásárlókkal szemben.
A kiegészítő fesztivál legnagyobb újdonsága pedig az, hogy az Ifi Géniuszok projektet ezúttal a fiatalok alterfesztiválja váltja és először jár a helyszínek között menetrendszerűen városnéző kisvonat.

süti beállítások módosítása