Vidovszky György tart tréninget drámapedagógusoknak

A Magyar Drámapedagógiai Társaság felhívása.

 A Magyar Drámapedagógiai Társaság elnöksége örömmel értesíti az érdeklődőket, hogy Vidovszky György rendező, drámatanár (Dublin, Budapest) tréningjét május 5-én tartjuk Budapesten.

(A foglalkozás eredetileg az AITA/IATA 18. Drama in Education nemzetközi kongresszusára készült. A tavalyi év novemberében tartott Színház-Dráma-Nevelés módszertani hétvégére terveztük a hazai bemutatását, de ez technikai okok miatt elmaradt.)

vidovszky

Angelika-projekt - Hatalom és kiszolgáltatottság

"Rövid bemelegítés után kezdődött a feszített tempójú, egész napot igénylő drámaóra, amelyben többféle formával ismerkedhettek meg a résztvevők. A foglalkozás szerkezete klasszikusnak mondható: felépítettük először magunkat, a fiktív szereplőket, a világunkat, a kapcsolatainkat, majd ez a mindennapi élet bolydult fel.[...]" Drámapedagógiai Magazin, különszám színjátszóknak 2011, Bartha Eszter: Tréning a Retzhof kastélyban

Időpont: 2012. május 05. 10.00 – 17.00 (egy óra ebédszünettel)

Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a)

Részvételi díj: 5.000,- forint

Befizetés módja: átutalással az OTP Bankban vezetett 11701004-20065946 számú bankszámlaszámunkra. A közleményként: a jelentkező nevét és a "Vidovszky-tréning" megnevezést tüntessék fel.

 

A jelentkezés határideje: 2012. április 26.

 

A foglalkozás létszámkorlátos. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el és a részvételi díj befizetésével együtt válik érvényessé.

Jelentkezni (névvel, telefonszámmal) Kondás Rékánál (70/335-39-59) lehet a  drama@drama.hu e-mail címen.

süti beállítások módosítása