„Minden gyerek lakjon jól!” - Jótékonysági gálaműsor a RAM-ban

Jótékonysági gálaműsort ad a „Minden gyerek lakjon jól!” Alapítvány javára a Madách Musical Táncművészeti Iskola 2012. május 7-én este 19.00 órakor a RAM Colosseumban.

A gálaesten fellépnek többek között a Madách Színház művészei: Gallusz Nikolett, Polyák Lilla, Mahó Andrea, Serbán Attila, Posta Victor, a Magyar Állami Operaház táncművészei: Bajári Levente és Pazár Krisztina, valamint Egyházi Géza, Molnár Ferenc Caramel, Varga Viktor. A Sárközi Gyula Társulat a Madách Musical Tánc-és Zeneművészeti Iskola növendékeinek közreműködésével három csodálatos előadásuk egy-egy szeletét is bemutatja: a Bogármese fináléját, valamint az LGT Táncképek és a Pán Péter részleteit.

Az est műsorvezetője Bencze Ilona.

image001

Sárközi Gyula táncművész-koreográfus több mint 10 éve azért hozta létre a Madách Musical Táncművészeti Iskolát, hogy lehetőséget nyújtson hátrányos helyzetű gyermekeknek is arra, hogy részesei lehessenek a tánc csodás világának. A jótékonysági koncerten fellépő nehéz sorsú gyermekek most saját előadásukkal is segíthetnek a náluk még rosszabb körülmények között élőknek, hiszen az előadás teljes bevételét a „Minden gyerek lakjon jól!” Alapítvány javára ajánlották fel.

süti beállítások módosítása