Fodor Zsóka 70 - „Barátok közt” ünnepel

Fodor Zsóka színművésznő május 28-án lesz 70 éves. 25 filmben, több mint 300 színdarabban játszott, közel 240 filmhez adta a hangját. Az országos ismertséget mégis a Barátok közt szappanopera hozta meg számára, melyben tizenegy évig alakította Magdi anyus szerepét. A televíziós stúdiót újból a színpad váltotta fel. A Fogi Színház – Budapesti Bulvárszínház társulata május 20-án, vasárnap 17 órakor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban, a Négy férfi gatyában című vígjáték előadásának keretében meglepetéssel készül a színésznő és a közönség számára egyaránt.

 A 70 éves születésnapját ünneplő Fodor Zsóka Rózsahegyi Kálmán színiiskoláját követően 1965-ben a Színház- és Filmművészeti Főiskolán végzett, majd a kecskeméti Katona József Színházban, a József Attila Színházban, az Irodalmi Színpadon, a Békés Megyei Jókai Színházban és a Szegedi Nemzeti Színházban játszott. Szerepelt filmekben és több száz szinkron fűződik a nevéhez. A Barátok közt című telenovellában Kertész Magdiként, azaz Magdi anyusként szinte az egész ország megismerte. Néhány éve újra színházi fellépéseket vállal, nem kis sikerrel.

fodor_zsoka_beleznayforrás: Fogi Színház

A Fogi Színház – Budapesti Bulvárszínház Négy férfi gatyában című vígjátékának főszereplőjeként egy dívát, ingatlantulajdonost alakít.

Fodor Zsóka lakásában, szinte hihetetlen lenne, hogy négy félmeztelen, legatyásodott férfit találjanak egy időben. Már pedig… Győrben minden megtörténhet, ha a lakástulajdonos albérlőt keres. Igen ám, de a jelenlegi társbérlők is keresnek valakit. Van, aki férjet, van, aki zongoratanítványt, s van, aki modellt. A szerepek persze néha összecserélődnek és ebből oltári bonyodalmak alakulnak ki.

Fodor Zsóka partnerei a színpadon: Nyertes Zsuzsa, Fogarassy Bernadett, Balázs Andrea, Straub Dezső, Böröndi Tamás, Beleznay Endre, Straub Péter.

 A Négy férfi gatyában című, születésnapi köszöntéssel egybekötött előadásra május 20-án, vasárnap 17 órakor kerül sor a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban (Czuczor Gergely u. 17., tel.: 96/326-522). Jegyek még kaphatók a művelődési intézményben, illetve a www.jegy.hu portálon.

A társulat meglepetéssel készül a születésnapját ünneplő színművésznőnek és a közönségnek egyaránt. A színház a nézők között, az előadás szünetében a zalakarosi 4 csillagos MenDan Wellness Hotelbe 8 db 2 főre és 2 éjszakára szóló, kedvezményes szálláslehetőségre jogosító utalványt sorsol ki.

A május 6-án 15 órára meghirdetett előadás elmarad, a megvásárolt jegyek május 20-án, 17 órára érvényesek, vagy a váltás helyén visszaválthatók!

süti beállítások módosítása