Visszatért a Markos-Nádas duó

Bár a Markos- Nádas kabarék máig sokak kedvencei, a páros magánéletéről igen keveset tudni. Csak annyi biztos, hogy Nádas György nemrég lett nagyapa, Markos György pedig, ahogy kabarés partnere emlegeti, a polgárőrséget vette feleségül.

Markos-NadasA színész, humorista most megjelent, Hugyosjózsi szülei, avagy a Markos-Nádas sztori című könyvéből sok mindenre fény derül.

Például arra, mit jelentett nekik a felejthetetlen Boncz Géza?

„Egyszer majdnem dugába dőlt -miatta az előadás a Mikroszkóp Színpadon, pont, amikor komoly színházi szakemberek nézték meg az előadást.

- A kedves vendégek az igazgatói páholyban kaptak helyet.Ez a páholy nem hasonlít az Állami Operaház direktoráéhoz. De annyi hely van benne, hogy hívatlanul beosonhasson oda valaki, például a Boncz Géza alsónadrágban és borotvahabból növesztett szakállal. A vendégek ezt nem látták, csak a kollégák a színpadon nyelték le majdnem a nyelvüket az extrém öltözetű nyári Mikulás láttán.”

vagy arra, hogy milyen szerepet játszott életükben az alkohol és az örök vágy, a NŐ?

"- Megvoltak az állomáshelyeim és hozzá a csajok. Csütörtökön Novotel diszkó, pénteken Randevú bár, szombaton megint diszkó a Fészek kupolában. Gyuri találmánya volt, hogy férfi nevet adtunk a lányoknak, így nyugodtan beszélhettünk róluk.

- Mikor találkoztál a Robival? - kérdezte Markos az ügyeletes baba jelenlétében, és én nyugodtan elmesélhettem mindent.”       

süti beállítások módosítása