Koma Társulat: "Nem tudjuk mi lesz velünk"

Májusi búcsút fogalmazott meg a Koma.

A KOMA Társulat közleménye:

Őszinték leszünk: nem tudjuk, mi lesz velünk. Nem tudjuk, lesz-e Bázis, lesz-e Koma. Nem akarjuk elszalasztani a búcsúzást, ezért inkább túl esünk rajta.

Májusban utoljára láthatják a Koma Bázison előadásainkat: PrófétákÁldja meg az Isten, Mr Vonnegut, A kétszereplős darab,Deilephila.

Vékes Csaba válogatásában fotókiállítást is élvezhetnek az aulában, amikből ízelítőt kapnak arról, hol és hogyan kezdte a Koma, és meddig jutott el napjainkra.

Várjuk Önöket, akik még nem ismernek minket, de kíváncsiak ránk csak még nem jutottak el hozzánk, és várjuk a barátainkat, akik már tudják, mit vesztenek.

Utolsó előadásunk után, mely a Deilephila lesz május 24-én, garden partyt rendezünk a Bázison, ahol szeretnénk beszélgetni a közönségünkkel, szeretnénk örülni nekik még így utoljára itt, a XV. kerületben.

Szeretettel: A Komák

1

Zrinyi Gál Vincét kérdeztük:

Zrinyi Gál Vince a Színház.hu-nak megerősítette a hírt, hogy hamarosan megszűnhet a társulat, hiszen továbbra is kétséges, maradhatnak-e Bázisukon a 15. kerületben. A bizonytalan helyzethez az is hozzájárul, hogy még nem írták ki az ún. hatos kategória működési pályázatát, így előfordulhat, hogy a független társulatok -az előző évekhez hasonlóan- késéssel jutnak anyagi forráshoz.

süti beállítások módosítása