Színházi alternatívák - Zsámbéki Gábor is beszélget a Kultuccában

A Kikötő Online internetes kulturális magazin ÍGY IS LEHET/NE… címmel beszélgetés-sorozatot indított a Ráday Kultuccában, amelynek keretében, a művészet és kultúra helyét, rangját és lehetőségeit szeretné megmutatni Európában és a világban.

A sorozatról

A beszélgetések során a hazai kulturális és művészeti élet helyzetét vitatjuk meg, azzal a szándékkal, hogy rosszkedvű beszélgetések helyett, pozitív példákat és alternatív utakat keressünk a magyar kultúra számára. Abban a reményben, hogy így is lehet…

egyErős Balázs, Szabó György, Kulcsár Viktória, Zsámbéki Gábor

Milyen témák vannak terítéken?

Márciusban a nagyjátékfilmekről, az új filmtörvényről, a forgalmazásról beszélgettünk. Áprilisban a dokumentumfilmek jelenéről és jövőjéről folyt a szó.

Május 16-án 17 órai kezdettel a Stúdió K-ban "Színházi alternatívák" címmel rendezünk beszélgetést, amelynek témája többek között a módosított előadó-művészeti törvény, a színházak finanszírozásának alternatívái és a független színházak működési lehetőségei.

A beszélgetés résztvevői:

Erős Balázs (Független Előadóművész Szövetség), Kulcsár Viktória (FÜGE), Szabó György (Trafó), Szabó István (Magyar Színházi Intézet), Zsámbéki Gábor (Katona József Színház)

A beszélgetést Szabó István vezeti.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

süti beállítások módosítása