Közeleg az első Libikóka - Krizsó Szilviával a Radnótiban

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Ezzel a Zerkovitz Béla mondattal ajánlja a Radnóti Színház annak az estsorozatnak az első részét, amit Krizsó Szilvia vezet.

Krizsó Szilvia az októbertől havonta jelentkező Libikóka című műsorban sikerről és kudarcról faggatja vendégeit. A májusi est vendége Palya Bea népdalénekes és Kovács Gábor bankár, műgyűjtő, a Telki Magánkórház alapítója lesz. A beszélgetés alkalmával bepillantást nyerhetnek a meghívottak másik életébe, amiről nagy nyilvánosság előtt eddig nemigen beszéltek, "ahol nem minden siker és csillogás".

"Megtudhatják, mi a fontos Palya Beának egy férfiban, és hogyan változtatta meg Kovács Gábor életét egy gobelinkép" - olvasható a Radnóti Színház közleményében. Mint írták, mindkét meghívott egy aprócska faluból indult és mára szakmájában a csúcson van erről az útról kérdezi őket Krizsó Szilvia, aki maga is új arcát mutatja a közönségnek. A könnyed, zenés, csevegő hangvételű esten a vendégeket is érik meglepetések, amiben a Radnóti Színház művészei, Schneider Zoltán és Szervét Tibor működnek közre. Az este "zenefelelőse" Darvas Ferenc lesz.

krizso


„Azt szeretném felderíteni többek között, hogy a sikeres emberek vajon azért is sikeresek-e, mert jól tudják feldolgozni a kudarcokat. Bálint Andrással beszélgettem egyszer, és akkor ő azt mondta, hogy nyitott erre a Radnótiban, szívesen befogad egy ilyen produkciót” - mondta Krizsó a Hír 24-nek. A Hír24 úgy tudja, szó van arról, hogy esetleg ősztől akár képernyőre is kerülhet Krizsó Szilvia színházas műsora.

süti beállítások módosítása