Hámori Gabival is találkozhatnak a Sötétkamrában

Május harmadik hetében is változatos színházi programot kínál az Akácfa u.47-ben működő "lomkocsma", a SufniG'Art'N kulturális befogadótere, a Sötétkamra. Május 17. és 20. között az irodalmi ritkaságoké, a verseké és a zenéé lesz a főszerep.

 

Május 17-én különös élményben lehet része a SufniG'Art'N-be látogatóknak: Gazdag Péter verses drámájának felolvasása során a helység sajátos design-ja is életre kel, egyfajta "sétáló színház" formájában kel életre a dráma, melyet a szerző mellett Hámori Gabriella tolmácsol, gitáron közreműködik Kardos Dániel. 18-án, kedden Szalontay Tünde és Záhonyi Enikő izgalmas, különleges hangulatú "two woman show"-ját, a Valamiestét tekinthetik meg az érdeklődők.

 

hamorigabHámori Gabriella

A hét utolsó napja pedig szintén izgalmas eseményt kínál: a Nagyítás felolvasószínházi sorozat legújabb darabja, a Sámánének Jim Morrison versei és autentikus indián szövegek segítségével vezet be a szent és profán rítusok világába. Az esten közreműködik Menszátor Héresz Attila, Szabó Márta és Fazakas Júlia.

süti beállítások módosítása