Ma este Színház! - Last minute színházjegyek, tegnap óta még kedvezőbb áron

A Ma este Színház! weboldal - a szinhaz.hu lapcsalád legújabb tagja - eddig is féláron kínálta az utolsó nap megmaradt színházjegyeket, ám tegnaptól még tovább csökkent a last minute színházjegyek ára. Sok vásárló jelezte ugyanis, hogy a kezelési költség nem mindig arányos a jegyek árával.

A Ma este Színház! célja, hogy minél több színházi előadásra, minél kedvezőbb áron, minél több néző jusson el, így kiemelt fontossággal kezelte ezt a vásárlói kérést is. Ennek eredményeképpen, tegnaptól az alacsonyabb árú jegyeknél jelentősen, de a magasabb árú jegyeknél is érezhetően csökken a kezelési költség!

maesteszinhazhu

A színházi nézőterek gyakran félig üresek az előadások alatt, miközben sokan nem jutnak el színházba különböző okok miatt. Vannak, akik nem tudnak, vagy akarnak több hétre előre tervezni, a kevésbé rutinos színházbajárók nem elég bátrak, hogy kiválasszak egy ismeretlen darabot a repertoárból, és persze sokan drágának tartják a jegyeket.

A maesteszinhaz.hu egy központi honlapra gyűjti össze az aznapra elérhető szabad színházjegyeket, ezzel egyrészt megkönnyíti a választást és egyszerűsíti az online jegyvásárlást, és persze jelentős kedvezményt is ad a last minute vásárlóknak. A félárú jegyek éjfél után, 00:01-től kerülnek fel a honlapra, kizárólag az aznapi előadásokra.

Eddig 28 budapesti színház csatlakozott a maesteszinhaz.hu-hoz, ahol naponta több száz last minute rugalmasságra nyitott színházrajongó vásárolhat kedvezményes jegyet többek között a Vígszínház, Thália, Radnóti, Katona Színház és a Dumaszínház előadásaira. Könnyű vígjáték, stand-up show, klasszikus dráma, experimentális táncelőadás, közéleti kabaré, gyermekműsor, bábszínházi előadás is akad – a spektrum tehát széles, mindenki találhat az aznapi kedvének megfelelőt.

www.maesteszinhaz.hu

süti beállítások módosítása