StarDust: A Musical Show a SYMA-ban

Május 18-án a legnagyobb musical slágerek csendülnek fel a SYMA Rendezvényközpontban Szűcs Kinga,  Mahó Andrea, Csengeri Attila és Egyházi Géza előadásában.

25 világhírű musical, 33 feledhetetlen dal, 70 művész a színpadon, és egy 150 perces, nagyszabású, látványos előadás – ez a StarDust: A Musical Show. A grandiózus élményről a látványos színpadtechnika és a professzionális hangtechnika gondoskodik a Várkonyi Mátyás által vezetett Győri Filharmonikus Zenekar mellett. A zenetörténet legnagyobb slágereit a négy magyar musical sztár, Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza énekli.

starDust_syma

„Nagy örömmel veszek részt a produkcióban, mert az alkotók és fellépők névsora biztosíték a jó hangulatú és színvonalas munkára. A StarDust Show attól egyedülálló, hogy a musical szerelmesei egy csodálatos estét tölthetnek majd el a kedvenc dalaikat hallgatva, ám a show után mégis egészen új értelmet ad a régi daloknak a friss hangszerelés és előadási stílus, a nagyzenekar és az újszerű látványvilág" – mesélte lelkesen Szűcs Kinga, a Pesti Magyar Színház művésze.

Forrás: eventim.hu

süti beállítások módosítása