Színészbál a nagyváradi Szigligeti Színházban

Május 26-án kerül sor Szigligeti Színház évadzáró ünnepségére, amely 18 órakor a Mágnás Miska című operett idei utolsó előadásával kezdődik, majd a színpadon átadásra kerülnek a színház művészeti tanácsa által alapított díjak. A három Nívódíj, a Közönségdíj és az Életműdíj finanszírozásáról mindenkor az Évadzáró Színészbál fővédnöke gondoskodik. Idén ezt a szerepet Kiss Sándor, a Bihar Megyei Tanács alelnöke vállalta fel.

Az ünnepség 22 órakor a Szedoszban folytatódik, ahol Ihos József humorista közreműködésével kezdetét veszi a hajnalig tartó mulatság, melynek célja egy jótékonysági alap létrehozása a Szigligeti Társulat tagjai, illetve közeli hozzátartozói megsegítésére. A bálon gazdag étel- és italkínálat várja az érdeklődőket, és kedvükre választhatnak abból a programmenüből, amelyet a színészek kínálnak a vendégeknek, ezzel is hozzájárulva a jótékonysági alap kialakításához. A jó hangulatról a Bohém Band színészzenekar gondoskodik, a programmenüt pedig Ihos József humorista kínálgatja.

Szigligeti_szinhazforrás: images.google.com

Az ünnepi estre meghívókat a Szigligeti Színház titkárságán lehet igényelni hétköznap 9-16 óra között 90 lejes áron. Az összeg tartalmazza a Mágnás Miska előadásra a páholyjegyet, a báli étel-, italkínálatot és természetesen a megelőlegezett jó hangulatot.

süti beállítások módosítása