Speciális gyerekelőadás érkezik a Trafóba!

Hogyan lesz a gubóból színes lepke? Újabb interaktív, gyermekeknek szóló előadás, melyben a gyerekek egy csodálatos botanikus kertben bolyongva fedezhetik fel a gubók átalakulását a Trafóban.

A TPO - elsősorban - 4-8 éveseknek ajánlja az előadást.

 

A pillangó röpte - mintha ecsettel az égre festenénk. Boldog táncszerűség - hajnaltól naplementéig. Adott egy vidéki táj, egy pete, egy hernyó, egy báb, egy pillangó, sok pillangó. Csodálatosak, színesek, kerengenek a szélben, a füledbe duruzsolnak. Táncosnők, akik a levegőt festik meg hatalmas szárnyaikkal.

A leheletvékony vásznakra vetített színpadkép szinte beburkolja és belemeríti a közönséget a képzeletbeli természeti világba. A gyerekek az előadás két táncosával együtt játékosan, a fantázia segítségével felfedezhetik a lepkévé válás folyamatát olyan speciális interaktív színházi környezetben, ahol mozgásukra a (tánc)szőnyeg szenzorainak segítségével kép és hang effektusok válaszolnak.

Az olasz Compagnia TPO Európa egyik legeredetibb gyerekszínházi társulata: speciális informatikai, technológiai háttere van minden előadásuknak, ezúttal az interaktív hang és kép rendszer a Max/Msp Jitter szoftveren alapszik.

tpo_41_farfalle_press

Művészeti vezető: Francesco Gandi, Davide Venturini

koreográfia: Anna Balducci, Piero Leccese

digitális tervek: Elsa Mersi

hang: Spartaco Cortesi

computer grafika: Rossano Monti

jelmez: Loretta Mugnai

díszlet: Gregory Petitqueux, Valerio Calonego, Livia Cortesi

Narrátor: Caterina Poggesi, Charlotte Zerbey, Claudie Decultis, Ana Sala Montoro

forgatókönyv: Stefania Zampiga

Koprodukció: Teatro Metastasio Stabile della Toscana

süti beállítások módosítása