A dzsungel könyve - 50. előadás Pécsett

A dzsungel könyve 50. jubileumi előadásával zárja június 1-jén a 2011/2012-es évadot a Pécsi Nemzeti Színház. A 17 órakor kezdődő előadás díszvendége a musical Kossuth-díjas zeneszerzője, Dés László lesz, aki ezt  követően este 20 órakor maga is színpadra lép a Színház tér gyönyörű díszletei között.


A nagy sikerre való tekintettel egy nappal és egy plusz produkcióval tovább tart az idei pécsi színházi évad a szokásosnál, A dzsungel könyve félszázadik előadásával  búcsúzik közönségétől a teátrum.

Az ünneplés viszont nem ér véget az intézmény falai között: este 8 órától a Színház téren koncert kezdődik, melyen saját szerzeményeit játssza Dés László, a musical zeneszerzője; dalait a  Pécsi Nemzeti Színház művészei: Györfi Anna, Stubendek Katalin, Lipics Zsolt és Ottlik Ádám adják elő.

desDés László (forrás: pnsz.hu)

Az estét a szédületes Misina táncház után egy Magyarországon most először látható vízi fényjáték zárja. S hogy a környék különleges nedűi se hiányozzanak a rendezvényről, a  Vylyan Pincészet finom borait,  a Pécsi Sörfőzde pedig jellegzetes söreit hozza el a térre.

Az eseményen a színház igazgatója, Rázga Miklós ismerteti  a publikummal a következő évad műsortervét, amit kora délután sajtótájékoztatón jelent be a médiának.  Itt hangzik majd el az elmúlt évad értékelése, valamint a nemzeti intézményi címmel járó feladatok és lehetőségek sora is.

forrás: pnsz.hu

süti beállítások módosítása