Kapa és Pepe már 17 éve együtt!

Az országban a volt köztársasági elnök, a volt kormányfő meg Kapa és Pepe másolta a dolgozatát – derült ki a beszélgetésből, amelyben Mucsi Zoltánt (Kapa) és Scherer Pétert (Pepe) kérdezte a Nol-Presszó. Az is kiderült mit gondolnak Geréb Ágnes felmentéséről, és melyik pároshoz hasonítanak.

Részlet abból, ami a videóból kimaradt:

(…) – Kire cserélnétek a másikat?

Mucsi: Pepét senkire, mert senki nem ennyire idegesítő velem, és nem akadt ember, akivel ennyire szoros kapcsolat ilyen hosszú ideig mégis működőképes lenne. Tizenhét éve tart, nagyon sokáig az alvással otthon töltött idő nem adott ki annyit, amennyit együtt voltunk: napi tizenkét órát öt éven át.

– Rendeznéd Zolit?

Scherer: Biztos, nagy meccs lenne. Ő nem hisz nekem. Most dolgoztam két emberrel, aki hitt, és baromi jó lett mindkettő. Nálunk az lenne a probléma, hogy ő belülről rendez minden jelenetet, bizonyos fokig meg kívülről kell látni. A konfliktus főleg egy-két sör után jön ki jobban.

Mucsi: Bizonyos dolgokat nem ugyanúgy látunk, ez persze nem probléma. Mi más szemléletmóddal, világlátással létezünk. Ebben a munkában haszna is van.

– Szeretnéd, hogy rendezzen?

Mucsi: Én nem választok rendezőt. Dolgoztam – hasamra ütök – hatvan rendezővel, és körülbelül kettőre mondanám azt, hogy soha többé. Amiket eddig együtt csináltunk, azokat nagyrészt közösen hoztuk létre, de Pepével a ritmusunk is más. Ő gyors, én meg: a „gondoljuk át, miért az?”-típus.

Scherer: Más iskolából jövünk, ahol felnőttem, az Arvisurában, más módszerekkel elemeztünk.

Forrás és folytatás a Népszabadságban.

süti beállítások módosítása