Zenebusz népszerűsítette a Csillagok évét

A Csillagok éve jegyében készül az Operettszínház és társulata a következő évadra, ebből az alkalomból járta a várost egy zenebusz, melyről az új szezon repertoárjának és bemutatóinak legnagyobb slágerei szóltak a hangszórókból, legismertebb sztárjaink előadásában.

Pár nappal ezelőtt tető nélküli buszra figyelhettek fel a járókelők Budapest utcáin. Ez azonban nem a szokásos városnéző busz volt! Ismerős arcokat fedezhettek föl ugyanis az utasok között: Dolhai Attila, Vágó Bernadett, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Brasch Bence, Dancs Annamari, Szulák Andrea, Peller Károly, Szendy Szilvi, Mészáros Árpád Zsolt, Boncsér Gergely, Oszvald Marika és Vágó Zsuzsi ült a buszon, ráadásul hangos zene hallatszott a "fedélzetről". A Budapesti Operettszínház sztárjai sok-sok dallal szórakoztatták az éppen munkába igyekvőket, turistákat és a sétálókat.

_KED35521

Útjuk során több helyen megálltak, például a Széll Kálmán téren, ahol kisebb csődület alakult ki, a lelkes nézők nem is akarták továbbengedni a művészeket, így ott négy dalt is előadtak sztárjaink! Oszvald Marika és Peller Károly a tőlük megszokott temperamentummal énekelték a Ringó vállú csengeri violám című dalt, a Rómeó és Júlia ifjú tehetségei a Lehetsz király énekelték és táncolták, hozzájuk csatlakozott az örökifjú Oszvald Marika is.

_KED34981

A Szép nyári nap című Neoton-musicalből is elhangzott két sláger, a 220 felett, valamint Szulák Andrea előadásában a Szerelmes dal. Jó hangulat uralkodott a buszon a körút során, ami átragadt a gyalogosokra és az autósokra is, ám egy sofőrnek annyira lekötötte a figyelmét Dolhai Attila és Vágó Bernadett duettje, hogy beleszaladt az előtte álló kocsiba.

_KED33221

A lehetőségekhez mérten a nézők is aktívan részt vettek a programban, Brasch Bence a Blaha Lujza téren megtáncoltatott egy rajongót, Kerényi Miklós Máténak pedig cigánykereket vetettek a Hősök terén. Igazán remek délelőttöt varázsoltak egymásnak a művészek és a járókelők egyaránt, akik sűrű integetéssel és széles mosollyal hálálták meg a műsort.

 

Forrás: Budapesti Operettszínház

süti beállítások módosítása