Csinálj filmet! Szólj bele!

Fények, kamera… csapó! A Move On című film Asger Leth rendező következő mesterműve. A szokatlan road movie a Te részvételedről szól: Európában mindenkinek lehetősége nyílik, hogy saját tehetségével és ötleteivel alakíthassa a film történetét. Hogyan teheted a lehető legjobbá a Move On című nemzetközi road movie részleteit? Figyeld a felhívásokat a Kolóniákon!

A legemlékezetesebb esküvő

Rendkívüli esküvőre vágytok? Mit szólnátok ahhoz, ha egy nagyszabású hollywoodi filmben mondhatnátok ki a boldogító igent? Küldjetek különleges képet vagy videót a leánykérésről, és a legkreatívabb jegyespár játszhatja a menyasszony és a vőlegény szerepét a Move On-ban!

Lennél a vezető hír az újságjában, saját fotóval, és egyedi szalagcímmel?

Nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a Move On hivatalos oldalán, és feltölteni egy fotót, amit szívesen látnál a címlapon. Ne maradj ki az utóbbi idők legszuperebb road movie-jából! Más izgalmas részletekbe is beleszólhatsz, további felhívásokért figyeld a többi Kolóniát!

asger_mads

Tiéd a világ legaranyosabb, legmenőbb, legokosabb háziállata?

Akkor lehet, hogy mindössze néhány kattintásra van a filmes karriertől! Mindegy, hogy kutya, macska, egér, madár vagy aranyhal – tölts fel a kedvencedről egy videót, és nemsokára talán Mads Mikkelsen oldalán is láthatod a Move On-ban. A pályázati videóban a kis kedvencednek valami különlegeset kell bemutatnia: egy egyéni produkciót, valami vidámat vagy akár a világ legodaadóbb pillantását. Minden megengedett: a lényeg, hogy szórakoztató legyen!

Tudsz egy igazán jó viccet?
A Move On egyik magyarországi epizódjában egy kedélyes teherautó sofőr szórakoztatja Mads Mikkelsent. Ne bízd a véletlenre, hogy melyik viccet meséli el! Küldd el nekünk a kedvenc viccedet videón, szólj bele a forgatókönyvbe, és nevettesd meg filmközönséget! A viccek témáját rád bízzuk, de fontos, hogy maradj a jó ízlés határain belül és ne bánts meg másokat!

forrás: szinhazkolonia.hu

süti beállítások módosítása