Az Orlai Produkció nyereményjátéka - Kramer kontra Kramer | LEZÁRULT

Az Orlai Produkció Kramer kontra Kramer című készülő előadásának főszereplői Nagy Ervin és Kovács Patrícia. A nagy sikerű regényből 1979-ben készült film öt Oscar-díjat nyert. Írója ugyanebben az évben adaptálta színpadra művét, melynek világpremierje június 26-tól látható a Belvárosi Színházban.

A férfi pénzt keres, a nő háztartást vezet. A férfi karriert épít, a nő neveli az utódot. A férfi soha nincs otthon, a nő ki sem teszi a lábát a lakásból. Kramerék így élték az életüket. Eddig. Joanna Kramer egy napon úgy dönt, hogy saját kezébe veszi az életét. És ezzel mindent megváltoztat. Ted Kramer élete fenekestül felfordul: ezentúl neki kell gondoskodnia a gyerekről. Azonban ez nem könnyű: a gyereket vinni-hozni kell, főzni kell, mosni kell, a lakást takarítani kell, és meg kell vívni a harcot Billyvel, a kisfiúval, aki nem tudja felfogni, hogy édesanyja eltűnt az életéből. Az idő előrehaladtával apa és fia megismeri egymást, tudják: csak egymásra számíthatnak. Másfél év múltán azonban, ugyanolyan hirtelenséggel, ahogy elment, Joanna ismét felbukkan Ted és Billy Kramer életében. Joanna válni akar – és magával akarja vinni Billyt...

 

kramer1

Kovács Patrícia és Nagy Ervin

 

Ki írta a Kramer kontra Kramer című regényt?

 

- Avery Corman

- Eugene O'Neill

- Woody Allen

 

A válaszokat a jatek@szinhaz.hu e-mail címre várjuk június 21-ig, 21 óráig.

A helyes választ beküldők között két darab párosbelépőt sorsolunk ki a június 24-i előadásra. A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Egy e-mail címről egy választ fogadunk el.)

 

Nyertesek: Badacsonyi Pál és Bojtár Tiborné

süti beállítások módosítása