Tolcsvai Borfesztivál az operett sztárjaival

Tovább tombol a nyár, egy igazán kellemes vakációt pedig a Tolcsvai Borfesztivál tehet még színesebbé. Idén a három napos rendezvényen Oszvald Marika és Peller Károly is fellép.

Hamarosan elérkezik Tolcsvai Borfesztivál, amely méltán népszerű, és az egyik legnagyobb tömegeket megmozgató rendezvény Tokaj-hegyalján.

sajto4

IX. Tolcsvai Borfesztivál 2012. augusztus 10-11-12.

Ez az egyetlen olyan bor - kulturális rendezvény, ahol a vendégek a poharak megvásárlása után kb. 56-60-féle bort kóstolhatnak meg a tolcsvai pincékben, kóstolóhelyeken. Mindig különleges a gasztronómiai választék is, amivel a Fesztivál várja vendégeit. Vadak, malacok, csirkék kerülnek terítékre (bográcsban, üstben, nyárson és roston). Kemencékben sülnek a lepények, a langallók, a pacsnik, a kalakkulák és csülkös kenyerek. A hagyományos ízek, a tocsnik, a lapótyák, a krumpli- és ördöglángosok sem maradhatnak el.

A finom nedűk mellé tehát a gasztronómiai kínálat is hozzátartozik a fesztiválhoz.

sajto18

A háromnapos rendezvény alatt három színpadon sztárfellépők sokasága és színvonalas autentikus műsorok között válogathatnak az érdeklődők.

2012-ben fellép többek között Csonka András, Keresztes Ildikó, a Neoton, Radics Gigi, a Hooligans.

És természetesen az Operettszínház művészeinek műsora is színesíti a fesztivált.

Oszvald Marikát valószínűleg nem kell bemutatni a magyar operett rajongóinak. Elbűvölő, cserfes, mosolygós személyiségű, és a színpadon egy energiabomba. Peller Károly is maximálisan ért ahhoz, amit csinál, él és ég a színpadon, kedves, kisfiús mosolyával mindenkit megnyer. Mindketten fergeteges táncos-komikusok – műsoruk maradandó élmény lesz!

Jó szórakozást!

 

Forrás: tolcsvaborfesztival.hu

süti beállítások módosítása