Debreceni nyári színház - indul a "második felvonás"

Ismét színházzá alakul át a debreceni régi városháza udvara: az árnyas fák alatt augusztus 5-től rendezik meg a nyári színház és városházi zenés esték programjait.

A Főnix Rendezvényszervező Kft.ügyvezető igazgatója, Cs. Tóth János pénteki sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy a Debreceni Nyári Színházi Esték történetében most először volt nyereséges a június 20. és július 13. között megtartott rendezvény; a mintegy kétmilliós nyereséget most a nyári színház "második felvonására" fordítják.
Ennek során péntektől egy héten keresztül minden nap egy előadás lesz a városháza udvarán. Komoly hangsúlyt kap a zene, a hétből öt előadás zenés lesz - mutatott rá az ügyvezető.

IMG_1606Fotó: debrecen.hu

Saját bemutatóként a Főnix és az Opera Comica Lasagna Társulata Donizetti: A csengő című egyfelvonásos vígoperáját tűzi műsorára. Újdonság a műsorkínálatban, hogy két gyermekelőadást is tartanak: A kis hableány gyermekmusicalt, valamint a Piroska és a farkas című mesejátékot tekinthetik meg a kicsik.
Szinte minden jegy elkelt már Szulák Andrea, Berki Tamás és a Molnár Dixieland Band Egy szoknya, egy nadrág című zenés estjére. Hasonlóan nagy érdeklődés kíséri Gyurkovics Tibor: Nagyvizit című tragikomédiáját - ismertette a részleteket Cs. Tóth János.

MTI

süti beállítások módosítása