Péterfy Bori: föl kell kötni az alsóneműt

Péterfy Bori és zenekara a Fezen (Fehérvári Zenei Napok) első napján lépett fel. A színész-énekesnővel a Fejér Megyei Hírlap készített interjút. Lapszemle.

Péterfy Bori tavaly adott életet kisfiának, Merényi Domának, idén pedig újra visszatért a színpadra. Az interjúban erről így mesélt: "Apránként kezdtem újra: januárban a Nemzeti Színházban visszavettem Irina szerepét Csehov Három nővérében, márciustól kezdtünk próbálni a zenekarral, áprilistól koncertezünk, de azt is fokozatosan, először csak hetente egyszer. Elsősorban azért még babázok, és a napokat is ehhez igazodva osztjuk be. Minden hétre előre csinálunk egy szinte percre kitalált rendet, és az nem borulhat".

A színésznő elmondta, alapvetően vidéken él, a koncert előtti nap utazik Budapestre, próbálni és minden egyéb teendőt elintézni, majd a koncert után még éjszaka vagy hajnalban visszamegy a családjához.

n_178253_galeria_se_13konnyu_peterfy_boriFotó: est.hu

A kérdésre, az anyaság miatt változott-e az előadói stílusa, fellépése, így válaszolt: "Úgy érzem, sokkal több erőm van, bár úgymond "messzebbről" jövök, nem koncertre készülök egész nap. Fáradtabbnak érzem magam, mégis rengeteg plusz energiát ad ez az egész. Vannak nehéz éjszakák, amik után szinte azt sem tudom, hol vagyok, de aztán helyre rázódom".

Az anyaságról így szólt: "Nagyon sokat változtam több szempontból, a szülés, az anyaság akkora dolog egy nő életében, amit semmihez sem lehet hasonlítani, gyakorlatilag mindent lesöpör. Csodálatos, nagy élmény, de hát föl kell kötni az alsóneműt: most ez a fő irányvonal az életemben, aminek meg kell felelni, és közben a szakmáimat is gyakorlom. A színházi munkát ősszel folytatom, új szerepet pedig tavasszal kezdek majd próbálni" - mesélte Bori.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

süti beállítások módosítása