Tihanyba tartanak az Álomlányok

Augusztus 10-én láthatják a Tihanyi Szabadtéri Színpadon az Álomlányok című zenés reality-comedyt. Fehér Adrienn és Jónás Andrea showműsorának sztárvendége: Feke Pál.

Ajánló:

Álmodozás Whitney Houston, Barbra Streisand, Stevie Wonder, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, az Apáca Show és a Dreamgirls című filmek gospel és soul dalaival.

A “reality-comedy” jelzővel illetett személyes ihletésű duettelőadás a két művész tapasztalataiból, élethelyzet-komikum monológjaiból, jeleneteiből épül fel, körülölelve a 80-as és 90-es évek fekete és fehér zenéjének legnagyobb slágereit.

Az énekeseket mintegy 30 tagú zenekar kíséri: ritmusszekció, fúvóskar, vonóskar, vocal, és egy gospelkórus, valamint tényleges-hiteles-személyes kapcsolódás a legnagyobb magyar könnyűzenei egyéniségekhez, Máté Péter és Cserháti Zsuzsa személyéhez. Az est folyamán a közönség nem csak egy előadást tekint meg, hanem kreatív zenei élménnyel is gazdagodik, és ez nem csak a show fináléjához már-már hozzátartozó “standing ovation”, hanem a gospel-kórussal való együtténeklés, amely felemelő pillanatokat tartogat a közönség számára.

IMG_3259

ÁLOMLÁNYOK

Fehér Adrienn és Jónás Andrea

egész (t)estét és lelkét betöltő showműsora.

Sztárvendég: Feke Pál

2012. augusztus 10., 20 óra

Bujtor István Szabadtéri Színpad, Tihany

süti beállítások módosítása