Elválik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán - közlemény

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán menedzsmentje pénteken hivatalos közleményt adott ki a művészek jövőjéről. A hír szerint a fiatalok a magánéletben is külön utakon folytatják. 

Közlemény

Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket.

A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk.

Mindennek okán kérjük, tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy a továbbiakban a szétválás részleteiről a saját és családunk magánéletének védelmében nem kívánunk nyilatkozni.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

szin-ber1

Jogi nyilatkozat:

Alulírott Dr. Mester Csaba, mint Szinetár Dóra, és Bereczki Zoltán jogi képviselője nyomatékosan felhívom a média tisztelt képviselőinek figyelmét arra, hogy tartsák tiszeletben ügyfeleim személyiségi jogait, így a fentebb közölt tényeken túlmenően magánéletük kapcsán valótlan tartalmú, avagy sértő híradásokat ne tegyenek közzé.

Amennyiben ennek ellenére akár ügyfeleim jó hírnevét, emberi méltóságát, vagy magánszféráját sértő közlemény kerülne megjelentetésre, úgy ügyfeleim készek arra, hogy a rendelkezésre álló valamennyi törvényes – polgári jogi, de szükség esetén bűntetőjogi – eszközzel megvédelmezzék jogaikat.

Dr. Mester Csaba

süti beállítások módosítása