Felvételt hirdetnek az Operett Akadémiára

A Budapesti Operettszínház felvételt hirdet Operett Akadémiájára tehetséges fiatalok számára, akik elsősorban e hungarikum műfajban képzelik e jövőjüket - primadonna, bonviván, táncos-komikus vagy szubrett szerepkörben.

Az Operett Akadémiát a Budapesti Operettszínház főigazgatója, Kerényi Miklós Gábor alapította 2004-ben. Célja a magyar operett-játszás utánpótlásának kinevelése. Az intézetben már végzett fiatalok közül többen - például Geszthy Veronika, Lukács Anita, Kerényi Miklós Máté és Szabó Dávid - ma már főszerepeket játszanak a teátrum operett-produkcióiban, s rendszeresen turnéznak Magyarországon és külföldön.

Az Operett Akadémia most felvételt hirdet a 2012/2013-as tanévre olyan tehetséges, énekelni és táncolni tudó fiatalok részére, akik primadonna, bonviván, táncos-komikus vagy szubrett szerepkörben képzelik el életüket.

SCS_5704Részlet a Csárdáskirálynőből

Jelentkezni a Budapesti Operettszínház Igazgatóságán lehet 2012. szeptember 15-ig. Fényképes önéletrajzot, valamint egy darab, 2 MB-nál nem nagyobb hangfelvételt a hegedus.zsoka@operett.hu, valamint a marketing@operett.hu e-mail címekre küldjenek.

A felvételi pontos anyagáról és időpontjáról minden jelentkezőt értesítenek!

Forrás: Budapesti Operettszínház

süti beállítások módosítása