Meglepetések a Thália Színházban

Nagyüzemben működik a Thália Színház, annak ellenére, hogy még tombol a nyár. A kőszínházak közül elsőként nyitja meg kapuját a közönség előtt, a Vidéki Színházak Fesztiváljával.

Sőt nem csak a színház épületétben, hanem a Nagymező utcában is vidám, pezsgő hangulatot szeretne varázsolni a Thália Színház, ugyanis szabadtéri programok színesítik majd a fesztivál idején a programot. Aki kíváncsi a vidéki színházak előadásaira, akár kedvezményes szabad bérletet is válthat, azaz saját ízlése szerint állíthatja össze, hogy melyik három előadást szeretné megnézni.

nagymezo_400

A Thália Színház októberben több újdonsággal is meglepheti a kultúra iránt érdeklődőket. Augusztus 22-től elkezdődik az október 5-re tervezett bemutató olvasópróbája, amit a Café Budapesttel közösen hoz létre a színház, EMKE - volt egyszer egy kávéház címmel. Főbb szerepekben többek között: Cserhalmi György, Gubás Gabi, Pindroch Csaba, Kolti Helga, Both András látható. Garaczi László új művében, melyet a Thália Színház fölkérésére írt, Budapesten járunk, a 20. század elején, és május van... és szerelmek szövődnek... és szól a zene...

 

A színház honlapján naprakész információt kaphatnak az érdeklődők: www.thalia.hu

süti beállítások módosítása