Online társkereső Szentendrén

A fiatal művészekből nemrég alakult Transfjúz Társulat augusztus 24-én mutatja be Szentendrén a Szív 16 Társkereső című előadásukat. 

A produkció internetes társkeresőn folytatott beszélgetések és bemutatkozó szövegek átirataiból épül fel. Az esemény azért is figyelemre méltó, mert a lakásszínházi előadás, amely eddig kizárólag Budapesten, a Szív utca 16. alatt, a társulat otthonában volt látható, első ízben kerül más térbe. 
Mégpedig a Csavarkulcs és az új Művész ősz végéig tartó együttműködésének köszönhetően, ennek keretében a szentendrei Dumtsa korzón lesz látható a produkció egy összművészeti rendezvénysorozat keretében.

sziv16

A Transfjúz Társulat különböző művészeti területeken tevékenykedő fiatalokból áll. Kelenhegyi Olga Sára és Molnár György, Szív 16 Társkereső alkotói színészként végeztek Kolozsváron 2011-ben, majd az egyetem alatt megkezdett közös munkát Budapesten folytatták. Színház, pantomim, performansz, installáció, fotó, film, elektronikus médiaművészet; ilyen eszközöket használ a Transfjúz Társulat.
A fiatal alkotókból álló társulat ősztől remélhetőleg új tagokkal bővülhet és új előadásokkal jelentkezhet.

Forrás: és fotó: Népszava

süti beállítások módosítása