Lovaspóló a Magyar Színház közreműködésével

Szeptember 22-én rendezik meg első alkalommal a Lovaspóló Fesztivált. A Kincsem Park nemzetközi minta alapján, hagyományteremtő céllal vág bele a nagyszabású, a látogatók számára ingyenes rendezvénybe, melyen a Magyar Színház is képviselteti magát.

A versenyen kezdetben magyar csapatok mérik össze erejüket – ők már a szeptember 22-ei esemény előtt, nyáron megkezdik a közös felkészülést. A lovaspóló-mérkőzések mellett a színpadon látványos és izgalmas műsorok szórakoztatják a közönséget, a délután folyamán pedig egy, a lovagláshoz, lovas sportokhoz kapcsolódó divatbemutatót láthatnak az érdeklődők. Az eredményhirdetést követően az est további részét vacsorával és beszélgetéssel tölthetik a fesztiválra érkezők.

A versenyen való részvételre a Magyar Színház színészét, Sipos Imrét is felkérték a szervezők, aki az évek során számos rendezvényen, lovas előadásban szerepelt és szerepel – ezúttal a lovaspóló derbijén, a színészekből álló csapatban is bizonyíthatja tudását, valamint ő vállalta a színészcsapat megszervezését is.

lovaspoloFotó: images.google.com

A Magyar Színház azonban nem csak ilyen módon képviselteti magát: a lovaspólóval párhuzamosan jótékonysági kutyaszépségversenyt is rendeznek, ahol a színészek is nevezik kedvenceiket. A verseny nevezési díját a szervezők egy kutyamenhely részére ajánlották fel.

A rendezvényen dedikál Berg Judit írónő, aki maga is lovagol szabadidejében, és akinek Rumini című darabját a Magyar Színház a tavalyi évadban mutatta be.

Szeptember 22-én a Magyar Színház jelen lesz az Andrássy úton megrendezésre kerülő TeARTrum Fesztiválon, ahol a Ruminihez kapcsolódóan kiterjesztett valóságshow-val várják a helyszínre érkezőket, este pedig fellép a teátrum színészzenekara, a Harmadik Figyelmeztetés is.

süti beállítások módosítása