Beavató színházi előadás a Magyar Színházban

Különleges előadással ünnepli A Magyar Dráma Napját a Magyar Színház: Háy János Háromszögek című darabját Göttinger Pál rendező instruálása mellett újítják fel.

A beavató színház célja, hogy a nézőket megismertesse a színház világával, beavassa őket egy alkotófolyamat részleteibe, hátterébe, egy mű megszületésébe. A Magyar Színház művészei és a rendező, Göttinger Pál ezúttal erre vállalkoznak: szeptember 21-én a nézők előtt veszik kézbe újra Háy János szövegét, hogy a rendező instrukcióit követve, egy rendhagyó előadással mutassák be a darabot délután 4 órától a Sinkovits Imre Színpadon.

Az előadás érdekessége továbbá, hogy az Anya szerepében Benkő Nóra beugrását láthatják, aki csak ezen a napon bújik a karakter bőrébe.

Azok a nézők, akik részt vesznek ünnepi beavató színházi előadáson, az élmény mellett ajándékot is kapnak!

haromszogek10

Háromszögek

A szombati autómentes napon, az évadnyitó TeARTrum Fesztiválon is jelen lesz a színház: az Andrássy út és a Székely Mihály utca sarkán felállított standnál megtekinthetik az idei évad terveit, kivetítő segítségével a Rumini című darab szereplői mellett találhatják magukat, és találkozhatnak az előadás főszereplőjével, Horváth Illéssel, valamint Berg Judittal, Sipos Imrével, Auksz Évával és Őze Áronnal is. A Nagyszínpadon pedig a Harmadik Figyelmeztetés színészzenekar játszik 20 órától.

A korábban a Kincsem Parkba meghirdetett Lovaspóló Fesztivál, melyen a Magyar Színház színésze, Sipos Imre is részt vett volna, technikai okok miatt elmarad!

süti beállítások módosítása