Diákok jelentkezését várja a Katona Klub

Az írás, a dramaturgia iránt érdeklődő, valamint a színjátszásra, színészetre fogékony fiatalok jelentkezését várják a Katona József Színház Ifjúsági programjába és a Katona Klubba.

15-22 éves diákok jelentkezését várja a Katona Klub Író csapata!

Írsz, írsz, és írsz?

Húznál? Szabdalnál gondolatokat?

Ha érdekel az írás, a dramaturgia, az, hogyan áll össze egy színházi előadás, és szeretnél egy kreatív, lelkes alkotóközösséghez csatlakozni, jelentkezz a Katona klubba!

ifj

Fotó: Brozsek Niki

Az idei év feladatai közé tartozik többek között egy közösségi színházi előadás, és a Katona József Színház 30 éves évfordulójának apropóján készülő előadás szövegének összeállítása. A munka során lehetőséged nyílik rendezőkkel, dramaturgokkal, színészekkel beszélgetni, együtt gondolkodni a Katonás előadások kapcsán!

Jelentkezés: Az edu@katonaszinhaz.hu e-mail címen, életrajzzal. Ha van olyan írásod, amit szívesen megmutatnál, küldd el azt is!

Jelentkezési határidő: október 5., péntek

Foglalkozások: Minden pénteken 16-19 óráig

* * *

15-22 éves diákok jelentkezését várják az Ifjúsági program februári bemutatójához!

Gondolkozol azon, hogy milyen leszel 45 év múlva?  

Célod? Még nincs? Van? És álmaid?

Érdekel, hogy milyen volt 45 évvel ezelőtt fiatalnak lenni?  

 A Katona József Színház Kamrájában Máté Gábor rendezésében színre kerül Kerékgyártó István Rükverc című regénye. Ehhez kapcsolódóan ifjúsági program indul Hátra arc! címmel, a MU Színház közreműködésével, Végh Ildikó (színházpedagógus, dramaturg) vezetésével, Pálos Hanna színész részvételével.

ifj2Fotó: Dömölky Dániel

Jelentkezz, ha nyitottságot és kedvet érzel magadban, hogy a színjátszás, játszás révén generációk közti izgalmas párbeszédben vegyél részt, közös játékban 60 év felettiekkel!

Jelentkezés: Az edu@katonaszinhaz.hu e-mail címen. Küldj életrajzot, és írd meg, miért szeretnél csatlakozni a programhoz!

Jelentkezési határidő: október 5. péntek

Első foglalkozás: október 18., csütörtök 16óra  

Foglalkozások: minden csütörtökön 16-20óráig.  

Bemutató: 2013 február 23., 24.

Forrás: katonajozsefszinhaz.hu

süti beállítások módosítása