Újabb Mary Poppins előadásokat terveznek

Egy hete mutatta be nagy sikerrel a Madách Színház a Mary Poppins című musicalt, amelynek előadásaira decemberig már nyáron elkelt minden jegy.

Hármas szereposztás, három nagysikerű bemutató! Pont egy hete annak, hogy Mary Poppinst a keleti szél a Madách Színház színpadára fújta, az azt követő hétfőn pedig már reggel hat órától sorban álltak a rajongók, hogy a decemberi és a januári előadásokra jegyet váthassanak. Az online jegyelővételi lehetőségre is gyorsan lecsaptak a nézők, ott is rekordidő alatt" pikk-pakk" kelt el minden szabad hely.

sorlls

A Madách Színház vezetése ezért úgy döntött, hogy közönsége kedvében járjon, újabb előadásokat tűz műsorára. Ezt maga a színház igazgatója, Szirtes Tamás jelentette be, a színház honlapján és facebook oldalán:

„Kedves Nézőink!

Az elmúlt hétvégén óriási sikerrel mutattuk be a Mary Poppins című musicalt. Az érdeklődés minden várakozásunkat felülmúlta. A hétfői jegyelővét alkalmából valamennyi decemberi előadásunk jegyei elfogytak. Tekintettel a nézők felfokozott érdeklődésére úgy döntöttünk, hogy átalakítjuk a színház műsorát és újabb Mary Poppins előadásokat tűzünk műsorra. Az újonnan kitűzött előadások dátumait és a jegyeladás megkezdésének időpontját a közeli napokban a Madách Színház honlapján, Facebook-oldalán és hírlevelében tudatjuk kedves nézőinkkel.

Szirtes Tamás igazgató"

Természetesen az újabb előadások időpontjáról, valamint a jegyelővételi lehetőségekről a Színház.hu is beszámol!

 

 

süti beállítások módosítása