Jön az új Dolhai album

A Budapesti Operettszínház platinalemezes művészének új albuma a Ragyogás október végén jelenik meg. Új lemezén Dolhai Attila többek közt duettet énekel Muri Enikővel és Vágó Bernadettel is - többek közt a Ghost című darabból.

Dolhai Attila a Budapesti Operettszínház vezető színésze, platina- és aranylemezes előadó. Attila 2012. október 29-án megjelenő, Ragyogás című albumának dalaira talán a sokszínűség a legmegfelelőbb jelző. Attila ezúttal új oldaláról is bemutatkozik, hiszen a modern hangszerelésű szerzemények nem csak az operett- és musicalrajongóknak, hanem a modern popzene kedvelőinek is kellemes perceket szerezhetnek.

dolhai-attila-ragyogas-cd-borito_vag

“Hit, győzelem, érintés, szabadság és ünnep – ezek a gondolatok kavarognak bennem hosszú idő óta.  A különböző műfajok, musical, operett, opera – után most ismét teszek néhány szárnycsapást a pop-rock világában, ami nekem a szabadságot jelenti.  Ezekkel a dalokkal ismét igazi koncerthangulatot varázsolhatok majd fellépéseimen, ahol a színházi aktualitások is jelen lesznek. Kérem hagyja, hagyd – mert lehet hogy már találkoztunk – hogy megérintsen a zeném “ - ezekkle a szavakkal ajánla Dolhai Attila új lemezét.

Az album címadó daláról “Ragyogásról” a színész az alábbiakat nyilatkozta:

„A legszebb pillanat az volt, amikor megéreztem a zeneszerző és szövegíró összhangját, és újabb alkotóként befejeztem, amit ők elkezdtek. Sok örömöm volt legújabb lemezem, a Ragyogás készítése közben, és remélem annak is az lesz, aki hallgatja majd. A Ragyogás című szám volt az egyik első, ami elkészült, és ez meghatározta a lemez és a munka hangulatát is. Kérem, fogadjátok nagy szeretettel.”

süti beállítások módosítása