Jótékonysági gálaest a Hevesi Sándor Színházban

Neves művészek, színészek, bábművészek, kortárs- és néptánccsoportok lépnek színpadra november 25-én Zalaegerszegen a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Hevesi Sándor Színház jótékonysági gálaestjén.

- A műsor összeállításánál a sokszínűségre törekedtünk, így szinte valamennyi műfaj - próza, megzenésített vers, tánc, operett, musical - megjelenik a színpadon neves művészek és helyi együttesek előadásában. A Hevesi Sándor Színház művészei vadonatúj, kifejezetten erre az alkalomra készített produkciót mutatnak be - mondta el Besenczi Árpád, a társulat igazgatója az MTI-nek.
Az elmúlt években a színház a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány és a Szent Család Óvoda megsegítésére szervezett jótékonysági műsort. Idén az est bevételét a színház javára, a jubileumi évad programjainak finanszírozására fordítják.

hevesi

- A gálaeset egy "pillanatnyi visszapillantás", tisztelgés az elődök és az alapítók, a kőszínház három évtizedes működése előtt - fogalmazott Besenczi Árpád. Hozzáfűzte: a megkezdett munkát tovább kell folytatni, hogy a színház a város, a megye életében olyan helyet foglaljon el, hogy a "kultúra zászlóshajója" legyen.
A Hevesi Sándor Színház az igazgató szavai szerint népszínházi modellt követ; játszanak "mindenféle műfajt", operettet, musicalt, vígjátékot, klasszikus és kortárs drámát, gyerekdarabot és középiskolásoknak szóló interaktív produkciókat is, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző előadást.

Forrás: MTI

süti beállítások módosítása