Váltságdíj és Szeret...lek a Tháliában - Nyerjen páros belépőket! | LEZÁRULT!

Már fut a Független Thália Projekt a Thália Színházban. Most két novemberi előadásra is páros belépőt nyerhet, ha helyesen válaszol kérdéseinkre.

A Thália Színház befogadó színházként tovább szélesíti együttműködését a független színházi társulatokkal. A FÜGE Produkcióval együttműködve alakította ki a 2012/13-as évad repertoárját a két stúdió valamint a Mikroszínpad tereiben. Az FTP-n belül most két előadásra nyerhet páros belépőt.

 

Nyerjen jegyet a SZERET..lek-re

Zene és ének élőben! Belépés csak lakkcipőben!

Mire számíthat a néző?

Van egy képzeletbeli bár. Zene szól. Elegáns férfiak, titokzatos nők, ülnek kerek asztaloknál. Tengerészruhás pincérek szolgálják fel a whiskyt, vagy a pezsgőt. Középen táncparkett. Ma a szerelemről lesz szó. Mindenkiről kiderül valami érdekes, személyes, szánalmas vagy nevetséges. Míg a háttér színpadias, az elmesélt történetek annyira valóságosak, amennyire valóságos tud lenni egy diktafonnal felvett szerelem története, szó szerint lejegyezve. Mások vagyunk, mint amilyennek képzeltük magunkat. Másmilyenek a szerelmeink is. Csöppet sem rózsaszínek. De én gyönyörűnek látom őket. És a végén kiderül mi az érdekesebb, az élet vagy az álom.


Játsszák: Barabás Richárd, Bercsényi Péter, Gáspár Anna, Herczeg Tamás, Király Béla, Kiss Diána Magdolna, Szabó Márta, Szamosi Zsófia, Szilágyi Katalin, Vándor Éva, Terhes Sándor

Zenészek: Kákonyi Árpád, Matkó Tamás, Szakál Tamás

Díszlet: Cziegler Balázs

Jelmez: Tóth Hajnalka

Dramaturg: Sirokay Bori

Zenei vezetők: Kákonyi Árpád, Matkó Tamás

Koreográfus: Király Béla, Bodor Johanna

Produckiós vezetők: Gáspár Anna, Matók Szilvia

A HOPPart és a Manna közös produkciója

De ki rendezte?

A választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk. A helyesen válaszolók között egy páros belépőt sorsolunk ki a november 30-i előadásra.

jelenet_az_eloadasbol
Barabás Richárd, Terhes Sándor, Szilágyi Katalin és Herczeg Tamás a Szeret...lek-ben


Nyerjen jegyet Jordi Galceran VÁLTSÁGDÍJ című darabjára

fordította: Bakucz Dóra

 

"Van egy weboldal, ahol látni lehet a gyereket. Úgy láttuk, valamiféle robbanószerkezetet erősítettek az ágyához. Az lenne a kérésünk, hogy nézzék meg, felismerik-e, miről van szó pontosan... Igen, tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de így van. Lediktálom a címet: eidybabruoykool."


De mire számíthat a néző?

Jordi Galceran Váltságdíj című darabja a Neptun Brigád előadásában, Fodor Annamáriával a főszerepben. Izgalmas, modern krimi a tehetetlenségről, arról, hogy ki vagyunk szolgáltatva olyan erőknek, sötét hatalmaknak, amelyeket nem ismerünk. – mondja a darabról Baksa Imre, rendező.

Miért rabol el valaki egy gyereket? Miért pont ezt a gyereket? Mit csinál egy anya, ha meghal a gyereke? – Galceran nem ad válaszokat, csak egy fordulatokkal teli estét ígér, Baksa Imre pedig egy filmszerű, érdekfeszítő előadást.

 

Maria Garralda, nyomozó – Botos Éva

Laura Seguí – Fodor Annamária

Pepe Puig – Kövesdi László

Ribo – Ficzere Béla

Anna – Gáspár Anna

Dramaturg: Hársing Hilda

Zene: Herczeg Tamás

Díszlet: Ondraschek Péter

Jelmez: Balla Ildikó

Asszisztens: Németh Dóra

Produkciós vezető: Gáspár Anna

A Neptun Brigád előadása

Ki rendezte az előadást?

A november 28-i előadásra sorsolunk ki egy darab páros belépőt a helyesen válaszolók között. A válaszokat a jatek@szinhaz.hu címre várjuk.

Vltsgdj_25Ficzere Béla, Kövesdi László és Tóth Ildikó a Váltságdíjban (Tóth Ildikó szerepét Botos Éva vette át)


Ha mindkét produkciót szívesen megtekintenék, két választ küldjenek.

Beküldési határidő: november 26. 20 óra.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Nyertesek:

Váltságdíj páros belépőt László Pálné, Szeret...lek páros belépőt Tuka Boglárka nyert.

süti beállítások módosítása