Spamalot - a Madách TV 100. adása

A Madách TV már több mint két éve tudósít a Madách Színház új bemutatóiról, kulisszatitkokról, csak ezeken a felvételeken láthatóak exkluzív felvételek a próbákról és az előadásokról. A századik adás a Spamalotról szól.

A Madách TV különleges kezdeményezés, amely 2010. májusában indult, és hétről hétre új témákkal, érdekességekkel, kulisszatitkokkal igyekszik a közönség kedvében járni. A Madách TV-vel a nézők olyan helyekre is bejuthatnak ahová egyébként csak a színház stábjának van bejárása, megtudhatnak szakmai érdekességeket, titkokat, betekinthetnek a próbákba, megtudhatják mennyire izgulnak egy-egy fellépés előtt a szereplők, sőt még a bemutatók utáni partiknak is részesei lehetnek. Nem utolsósorban a Madách Tv-ből a közönség értesülhet a Madách Színház új bemutatóiról, és a repertoáron lévő előadásokról is. A Madách TV adásainak szerkesztője Fehér István, műsorvezetője pedig Szente Vajk, aki jó házigazdaként kalauzolja a nézőket a színház világába. Nemrég elkészült a 100. „jubileumi” adás, amely a november 23-tól újra műsorra kerülő Spamalotról szól. Pontosabban arról, milyen trükkökhöz folyamodnak az alkotók, hogy a közönség maradéktalan vizuális élményben részesülhessen, hogyan készíitik elő azt a bizonyos kókuszdiót, aminek jelentős szerep jut az előadásban, vagy hogy hogyan és hol ünnepelték a művészek és a stáb a Spalmakot 100. előadását.

A Madách Tv adásait hértől hétre a színház honlapján lehet nyomon követni, illetve visszanézhetőek a régebbi felvételek is.

süti beállítások módosítása