Ünnepre is jut színház az Orlai Produkciónál

Színes és gazdag programmal, kiválóbbnál kiválóbb színészekkel várja az Orlai Produkció az érdeklődőket decemberben, a Belvárosi Színházban és a Thália Színházban.

Új bemutatók az ünnepi időszakban:

December elején a Thália Színház Mikroszínpadára szeretnék invitálni gyereknézőiket és a szülőket, nagymamákat és nagypapákat, Csákányi Eszter, Keresztanya c. előadására, melyben a művésznő, hat hangon szólaltatja meg a bábokat.

Az ünnepekre való ráhangolódásra vagy épp az ünnepek előtti utolsó megpihenésre, kellemes kikapacsolódásra szánják, Kulka János, önálló estjét a Belvárosi Színházban, melyben Kulka történeteket mesél, színházat teremt a zenével egy zongora és egy gitár kíséretével.

orlai_berlet_400Karácsonyi ajándék ötlet:

Az Orlai Produkció Karácsonyi bérletet is hirdet, amellyel a Belvárosi Színházban játszott három előadását nézhetik meg a bérlettulajdonosok, amit kilenc előadás közül választhatnak ki . A választható előadások között a két legújabb bemutató a Jadviga Párnája is szerepel valamint a Kovács Patrícia és Nagy Ervin főszereplésével nyáron bemutatott Kramer kontra Kramer és Kulka János Ez a hely! című önálló estje is.

orlai_keresztanya_kreativ_400Ünnepekkor:

Rögtön karácsony másnapján Závada Pál klasszikus regényének elismerő kritikai visszhangot kiváltó színpadi adaptációja, a Jadviga párnája lesz látható Ónodi Eszter, Pál András, Pokorny Lia, Gáspár Sándor és Lukács Andor főszereplésével. Találkozhat a közönség a lassan kétszázadik előadásához érő Esőemberrel Kulka Jánossal és Nagy Ervinnel a főszerepben, valamint a Daniel Glattauer bestselleréből készült, többszörös díjnyertes előadással, a Gyógyír északi szélre című produkcióval is. Ezek mellett Vári Éva két legendás női alak, Edith Piaf és Sarah Bernhardt bőrébe bújik a Piaf és Az isteni Sarah című előadásokban, Hernádi Judit és Udvaros Dorottya pedig A Bandy-lányokban éneklik az Andrew Sisters dalait, Parti Nagy Lajos szövegeivel.

orlai_ez_a_hely_Kulka_Janos_estje_400

Érdemes a szilvesztert is a Belvárosi Színházban tölteni, mert december 31-én két alkalommal is látható lesz A nagy négyes című előadás Molnár Piroska, Vári Éva, Szacsvay László és Benedek Miklós jutalomjátékával, Gálffi László rendezésében, 16 és 19 órai kezdettel.

A karácsonyi ajándékként is kiváló bérlet, illetve az előadásokra szóló jegyek megvásárolhatók az Orlai Produkció weblapján, a www.orlaiprodukcio.hu címen.

süti beállítások módosítása