Jön A nyomorultak a mozivásznon és CD-n

Victor Hugo 27 éve töretlen népszerűségű darabja, A nyomorultak 2012. december 27-én – a nagysikerű New York-i bemutató után - a magyar mozikban is életre kel. Ezzel egyidőben jelenik meg a musical-film zenéje is, CD-n.

A nyomorultak nagyszabású és látványos filmfeldolgozása a népszerű musicalnek, melyet több mint 60 millióan láttak már a világ 42 országában 21 nyelven, és bemutatásának huszonhetedik évében is még mindig sorra dönti a bevételi rekordokat. A filmet A király beszéde Oscar-díjas rendezője jegyzi, a főbb szerepekben Hugh Jackman, Russell Crowe és Anne Hathaway látható.

Tom Hooper rendező a 19. századi Franciaországba kalauzolja a nézőt. A XIX. századi Franciaországban játszódó történet az összetört álmokról, a viszonzatlan szerelemről, a szenvedélyről, az áldozatról és a megváltásról szól – ahogy az alkotók fogalmaznak: az emberi lélek túlélésének időtlen testamentuma. Jackman alakítja Jean Valjeant, az egykori elítéltet, akit évtizedeken át üldöz a könyörtelen Javert felügyelő akit Russel Crowe kelt életre, miután megszegi a próbaidejét. Amikor Valjean vállalja, hogy gondoskodik Fantine, a munkásnő leányáról, Cosette-ről, az életük örökre megváltozik.

nyomorultak_vag

Az idei karácsony legjobban várt filmjének premierjével egy időben jelenik meg A nyomorultak című musical filmzenéje. A musicalben   Hugh Jackman, Russel Crow, Anne Hathaway is bemutatja énektudását.Hogy Amanda Seyfried tud énekelni arról a Mamma Mia című musicalben megbizonyosodhatott a közönség, most pedig A nyomorultakban is láthatja ée hallhatja a fiatal színésznőt. Olyan slágereket hallhatunk a népszerű színészek előadásában, mint az I Dreamed a Dream vagy a One Day More, és ezeket a dalokat gyűjtötték össze a premierrel egy időben megjelenő filmzene lemezre is. A nyomorultak egy lenyűgöző történet az összetört álmokról, viszonzatlan szerelemről, szenvedélyről és emberi áldozatokról, amelyet a zene még hatásosabbá tesz.

Így készült A nyomorultak:

Fotók a filmből:

nyomorultak1

1.

nyomorultak2

2.

nyomorultak3_vag

3.

nyomorultak4

4.

nyomorultak5vag

5.

nyomorultak6

6.

nyomorultak7

Forrás: UIP Duna Film / Universal Music

süti beállítások módosítása