Ács János: a magyar színházi élet rohan

Ács János, Nádasdy Kálmán- és Jászai Mari-díjas, kiváló magyar rendező Balogh Anna interjújában mesélt a Nem félünk a farkastól című darabról, amelyet Győrben vitt színre és amelyet a nézők immár Tatabányán láthatnak.

Ács János: a magyar színházi élet rohan Tovább

Böröczky Pepi, te aztán jól itt hagytál!

Tavaly ilyenkor éppen Balatonlellén készülődtem egy fellépésre. Egy barátom szerette volna megvalósítani álmát azzal, hogy a kabarét meghonosítja a cirkuszban. A Magyar Nemzeti Cirkusz balatonlellei cirkuszi sátrában találta meg a helyszínt. Úgy gondolta, hagyományt teremt majd gyerekkori álmának…

Böröczky Pepi, te aztán jól itt hagytál! Tovább

100 éve született Muráti Lili

Száz éve, 1912. július 22-én született Nagyváradon Muráti Lili színésznő, az emancipált nő első hazai megtestesítője, akinek nevét hazájában évtizedekig leírni sem lehetett.

100 éve született Muráti Lili Tovább

Megválik a Gesztesi-Nádas produkciótól a Thália

Nem játszhatja tovább utolsó színházi szerepét Gesztesi Károly. Az őrület határán című, Nádas Györggyel, Lorán Lenkével és Fésüs Nellyvel közös "közérzeti kabaréját" levette repertoárjáról az egyesített Thália és Mikroszkóp Színpad új vezetősége.

Megválik a Gesztesi-Nádas produkciótól a Thália Tovább

Risque Zéro - Francia cirkusszínház az Ördögkatlanon!

Az Ördögkatlan Fesztiválon Risque Zéro című előadásukkal fellépő Compagnie Galapiat egy hat fiatalból álló cirkuszi társulat, akik amellett, hogy előadásukkal járják a világot, saját fesztivált (Tant qu’il y aura des mouettes / Amíg lesznek sirályok) is szerveznek Langueux-ben. A társulatról, az…

Risque Zéro - Francia cirkusszínház az Ördögkatlanon! Tovább
süti beállítások módosítása