Jönnek a Mary Poppins ráadások

Ahogyan Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója ezt szeptember végén ígérte, jönnek az újabb Mary Poppins előadások. Már az időpontok is megvannak.

Jönnek a Mary Poppins ráadások Tovább

70 éves Halász Judit!

Hetvenedik születésnapját ünnepli október 7-én Halász Judit Kossuth-díjas színésznő, énekesnő, aki mosolygós, kedves egyéniségével, a gyerekekkel való kapcsolatteremtés különös képességével lopta be magát végleg a közönség szívébe. 

70 éves Halász Judit! Tovább

Indul a Független Thália Projekt

A Thália Színház és a FÜGE Produkció együttműködésének eredményeként a közönség független színházi produkciókat láthat a budapesti teátrumban: a Független Thália Projekt (FTP) elnevezésű programsorozat novemberi nyitó rendezvényein rég nem játszott és új előadásokat is műsorra tűznek.

Indul a Független Thália Projekt Tovább

Ismét játszhat a Karinthy-túrán!

A februári első Karinthy-túra után most ismét városi kirándulásra invitál a Zöldgömb Sport Klub: a résztvevőknek olyan helyszíneket kell felkeresnie Újbuda területén, melyek szorosan kötődnek a Karinthy-családhoz vagy a Karinthy Színházhoz.

Ismét játszhat a Karinthy-túrán! Tovább

Más ritmus, más hőfok - Interjú Pálos Hannával

Borbély Alexandra, Pálos Hanna és Tasnádi Bence idén végeztek a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, színházi gyakorlatukat mindhárman a Katonában töltötték, az idei évadtól pedig a társulat tagjai. Ez alkalommal Hannát kérdezte Fullár Fanni, a Katona blog szerzője.

Más ritmus, más hőfok - Interjú Pálos Hannával Tovább

Jordán Tamás és a Vakság a REÖK-ben

Négy színházi előadást is láthatnak a nézők októberben a REÖK-ben. Jordán Tamás először lép a kiállítóház alkalmi színpadára, Hobo most Jim Morrison-adaptációkkal érkezik, a Nézőművészeti Kft. A vakságot hozza, a Forte Társulat pedig az Elveszett férfiakat.

Jordán Tamás és a Vakság a REÖK-ben Tovább

Katarban mutatják be az Aidát

Számos magyar művész, a milánói Scala énekesei és katari zenészek is fellépnek Verdi Aida című operájának októberi dohai előadásán, amelyet a Művészetek Palotája (Müpa) közreműködésével mutatnak be.

Katarban mutatják be az Aidát Tovább
süti beállítások módosítása