Az Aranycsapat készül Győrben

Megtartották az olvasópróbát Fenyő Miklós és Tasnádi István Aranycsapat című musicaljéhez Győrben. A művészek jó hangulatban, a dalokat dúdolva távoztak az első találkozásról, alig várva, hogy megkezdődjenek a színpadi előkészületek.

Az Aranycsapat készül Győrben Tovább

Elkeltek a balettcipők - Gálaestet rendeztek az Operában

Hatvan már befutott, valamint nemzetközi hírnévre törő operaénekes és balettművész lépett színpadra a Magyar Állami Operaházban szombaton este: a gálaesten, ami egyben jótékonysági árverés volt. Az estet az m1 és a Duna sugározta. A jótékonysági gálaestről felvételt…

Elkeltek a balettcipők - Gálaestet rendeztek az Operában Tovább

A Vízi Színházban merült a Nemzet Rozmárja

Tizenkét éves hagyományt folytatott február 12.-én szombaton Schirilla György, aki Szarvason, a Holt-Körösben töltött el közel negyed órát a dermesztő hideg ellenére. A Nemzet Rozmárja egy karitatív futás alkalmával figyelt fel a Szarvasi Vízi Színház helyszínére.

A Vízi Színházban merült a Nemzet Rozmárja Tovább

Meghalt Lengyel Pál

Hosszan tartó betegség után, életének 69. évében elhunyt az egri Harlekin Bábszínház igazgatója, Lengyel Pál.

Meghalt Lengyel Pál Tovább

Az ügynök halála a Nemzetiben vendégeskedik

Arthur Miller: Az ügynök halála című drámája – Valló Péter rendezésében és Jordán Tamás főszereplésével - a 2010/11-es évad egyik legsikeresebb bemutatója volt a szombathelyi Weöres Sándor Színházban. Vendégjátékként meghívta a Nemzeti Színház is: a budapesti…

Az ügynök halála a Nemzetiben vendégeskedik Tovább

Eltemették Csurka Istvánt

Művészek, egykori politikustársak és tisztelői kísérték utolsó útjára Csurka Istvánt szombaton Budapesten a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. A drámaírót, politikust az ’56-os hősök parcellájában helyezték örök nyugalomra.

Eltemették Csurka Istvánt Tovább