Rohan(d)ó élet - egyszemélyes kabaré a Tháliában

Mogács Dániel humorista, színész, rendező januárban a Thália Színházban jelentkezik új, önálló estjével. A Rohan(d)ó élet, vagyis a mindennapok megfeszített tempója a színpadon köszön vissza – humorral és bábokkal.

Ajánló az est elé:

Mogács visszatér oda ahonnan jött... a színházba. Összeszedi minden tudását, hogy szórakoztassa önöket, vagy azt akinek a jegyet veszik. A rohanó élet világot jelentő rohadó deszkáin standup keveredik a színházzal, pantomim a bábbal, ének a sztárvendéggel,igazság a hazugsággal. Remek időtöltés leginkább nagyoknak, kistermetű idősebbeknek és gyengébb idegzetűeknek.

Mogács Dániel az új produkcióról:

A Thália Színházban január 11-én tartják a Rohan(d)ó élet című egyszemélyes kabaré premierjét. Ennek kapcsán Mogács Dániel a kultographynak mesélt:  „Mindenkinek egyre kevesebb ideje van mindenre. Fontos dolgok mellett rohanunk el, s így sokszor a leglényegesebb dolgokat felejtjük ki az életünkből. Erre utal a cím és persze a tartalom is. Ennyire egyszerű, semmi szimbolikus, mögöttes tartalom nincs. Rohanó-rohadó. Az egyik hozza a másikat” – nyilatkozta Mogács Dániel.

„Inkább a mindennapi élet visszásságai, megszokottá vált furcsaságai érdekelnek, ezt igyekszem megmutatni, hiszen így tudom igazán szórakoztatni a nézőket és még az sem tragédia, ha van olyan, amin elgondolkodnak később” – magyarázta a humorista.

Forrás: Thália Színház, Kultography

süti beállítások módosítása