Operett gálával járja az országot Szulák Andrea

Operett gálával indul az év több magyarországi nagyvárosban. A tavalyi sikeren felbuzdulva, idén is lesz HungarOperett turné, sztárvendégekkel, Oszvald Marikával és Szulák Andreával.

A HungarOperett társulata missziójának tekinti, hogy népszerűsítse, és a fiatalabb korosztállyal is megszerettesse az operett műfaját. Ezért próbálja visszarepíteni előadásaival a közönséget az operettek fénykorába, világhírű zeneszerzők fülbemászó dallamaival.

A csapat 2013-ban, show műsorral lepi meg a nézőket. „Az operett csillagok éjszakája” látványos produkcióban a legkedveltebb, legismertebb operett-számok hangzanak el, köztük a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A montmartrei ibolya, a Cirkuszhercegnő, a Zsuzsi kisasszony népszerű dallamai. A két felvonásos műsort több, mint 200 jelmez, élő zenekar és népszerű sztárvendégek színesítik.

A gála sztrárvendégei Szulák Andrea, valamint Oszvald Marika. Közreműködnek a HungarOperett vendégei, szólistái, tánckara és zenekara, a Madách Színház, az Operettszínház és a volt Interoperett fiatal művészei.
hungaroperettvag

Az Operett gála januári állomásai:

 

2013. 01. 11. péntek, Nyíregyháza - Váci Mihály Kulturális Központ, Színházterem

 

2013. 01. 13 vasárnap, Szombathely Agora Sportcsarnok

 

2013. 01. 19. szombat, Sopron, MKB ARÉNA – Oszvald Marika nem lép fel

 

2013. 01. 20. vasárnap, Eger, Gárdonyi Géza Színház

 

2013. 01. 26. szombat, Szeged, Szegedi Nemzeti Színház

 

2013. 01. 27 . vasárnap, Győr, Bartók Béla Megyei Művelődési Központ

 

Forrás: facebook.com/hungaroperett

süti beállítások módosítása