Tarolt A nyomorultak a Golden Globe-on is

A nyomorultak című musical filmváltozata még csak néhány hete látható a mozikban, de a zenéje máris bebiztosította magának az iTunes első helyeit. Vasárnap Los Angelesben, a Golden Globe gálán pedig tarolt, és három díjat kapott.

A Nyomorultak Amerikában, Írországban, Spanyolországban és Japánban is magabiztosan vezeti az iTunes eladásokat, de Magyarországon, Csehországban, Ausztráliában és Kanadában is a top3-ban van.

Így énekelnek A nyomorultak színészei

A vasárnapi 70. Golden Globe díjátadó gála legnagyobb nyertese is A nyomorultak volt, amely három kategóriában is díjra váltotta a jelölést. A film hazavihette a Legjobb filmért, musical kategóriában járó díjat, így nem volt meglepő, hogy Hugh Jacman megkapta a Legjobb férfi főszereplőnek járó díjat szintén musical kategóriában, Anne Hathaway pedig a legjobb mellékszereplőnek járó elismerést. A sikerszéria várhatóan tovább folytatódik majd a februári Oscar-gálán, ahol nyolc jelöléssel indul. A musicalben olyan sztárok működnek közre, mint Hugh Jackman, Russel Crow, Anne Hathaway és Amanda Seyfried, akiktől olyan slágereket hallhatunk, mint az I Dreamed a Dream vagy a One Day More.

süti beállítások módosítása