Nyílt nap a Bartók Kamaraszínházban

Január 19-én a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház nem mindennapi eseménynek ad otthont. A teátrum ismét megnyitja kapuit a Dunaújvárosból és a régió különböző településeiről érkező, a színház iránt érdeklődők számára.

A Bartók Kamaraszínház meghívója:

„Kiemelt kulturális intézményként rendkívül fontos tartjuk, hogy színházunk nyitott legyen és a művészeti- és közművelődési programjaink által minél több ember részesülhessen abban az egyedülálló élményben, amit csak a színház, a színházművészet adhat.„

A DabDocler Dunaújvárosi Acélbikák Jégkorongcsapat és a budapesti Rákóczi Alapítvány anyagi támogatásával, nehézsorsú fiatalok és nevelőik vehetnek részt a nyílt napon és a délutáni előadáson. A családi nyílt nap valódi csapatmunka eredményeként jön létre, hiszen a program megvalósításából a színház mellett aktív részt vállal magára a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ is. A kivételes összefogásnak köszönhetően a Gyermekvédelmi Központ intézményiben élő fiatalok és kísérőik, összesen 130-an, ellátogathatnak Dunaújvárosba és közelebbről is megismerkedhetnek a színház világával, valamint megtekinthetik a délután öt órakor kezdődő Pimpáré és Vakvarjúcska című előadást.  

Az ingyenes családi napon korra és nemre való tekintet nélkül mindenki talál majd megfelelő programot. A Bartók Táncszínház tagjai koreográfiákat tanítanak a látogatóknak, a gyerekek találkozhatnak a Pimpáré és vakvarjúcska szereplőivel, felfedezhetik az előadás díszletét. A nagyszínpadon lesz táncbemutató és az érdeklődők a színház új bemutatójának, a Sirálynak a próbájába is betekinthetnek. A programokra mindenkit szeretettel várunk!

süti beállítások módosítása