Moziban és színházban A nagy négyes

A Belvárosi Színházban nagy sikerrel játszott A nagy négyes című színdarab film-adaptációja hamarosan a mozikban is megtekinthető lesz Kvartett - A nagy négyes címmel, Dustin Hoffman rendezésében. 

Ronald Harwood színdarabja, A nagy négyes a Belvárosi Színházban Gálffi László rendezésében, Molnár Piroska, Vári Éva, Benedek Miklós és Szacsvay László főszereplésével az örök ifjúságról és a művészet hatalmáról mesél iróniával, humorral.

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, Dustin Hoffman épp ezt a színművet választotta első filmes rendezése alapjául. A január 24-étől, a hazai mozikban Kvartett - A nagy négyes címmel futó filmben, Jean (Maggie Smith Harry Potter-sorozat, Gosford Park) igazi dívaként érkezik aktuális fellépése színhelyére: az idős operaénekesek számára működtetett otthonba. Az intézmény lakói minden évben koncerttel ünneplik Verdi születésnapjának évfordulóját. Jean beköltözésével újra együtt a Rigoletto világhírű kvartettje, s így kézenfekvőnek tűnik, hogy összeálljanak a gálaestre s újra együtt előadják felejthetetlen produkciójukat.  Az előkészületek során, a múltból piszkos kis titkok és fájó sérelmek kerülnek napvilágra.

kvartett_-_a_nagy_negyes

Dustin Hoffman első rendezése feliratos és szinkronizált változatban egyaránt megtekinthető lesz a mozikban.

A Kvartett - A nagy négyes az év elején került az amerikai mozikba, s a Pi élete, A hobbit és A lehetetlen után a negyedik legnagyobb bevételt hozta, s az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Új-Zélandon is egyaránt nagy sikerrel játsszák.

Aki Budapesten mind a mozifilmet, mind a színművet szeretné megnézni, az az Uránia Filmszínház, a forgalmazó ADS Service Kft. és a Belvárosi Színház egyedi akciója keretében ezt most kedvezménnyel megteheti. Minden néző mozijegye felmutatásával 20%-os engedményt kap A nagy négyes című színmű jegyárából a Belvárosi Színházban, illetve, a Kvartett - A nagy négyes című mozifilm jegyárából, amennyiben az Uránia Nemzeti Filmszínházban felmutatja A nagy négyes bármelyik előadására szóló színházjegyét.

süti beállítások módosítása