Valóságshow-musical a Broadwayn

Valóság a TV-ben, a TV-s valóság a színpadon - akár így is össze lehetne foglalni azt az off-Broadway produkciót, amelyet nyáron mutatnak be New Yorkban. A musical-vígjáték a valóságshowk és a valós élet „közös halmazának” ígérkezik.

Társkereső valóságshow-k világában játszódó musical bemutatójára készülnek Broadway-n, a Second Stage Teather-ben. A tervek szerint, nyáron a Nobody loves you bemutatójával zárul a színházi idény. A musical-vígjáték egy filozófia szakos egyetemi hallgató történetét meséli el, aki azért, hogy visszaszerezze barátnőjét, jelentkezik egy „Nagy Ő” típusú, társkereső valóságshow válogatójára, és legnagyobb meglepetésére ki is választják, így egy-kettőre a TV-műsor főszereplőjévé válik. Egy váratlan és kissé erőszakos szerelmi ostrom, aminek észrevétlenül áldozatává válik, veszélybe sodorja eredeti tervét, hogy visszakapja a lányt, akit igazából szeret.

gaby_alter

Gaby Alter, zeneszerző

Egyszóval minden adott a drámacsavarokhoz, egy igazi, érzelmes sztorihoz. A Nobody Loves You zenéjét Gaby Alter szerezte, színpadra alkalmazta Itamar Moses a szöveg pedig a két szerző közös munkája. A Michelle Tattenbaum rendezte darab koreográfusa, a kétszeres Emmy-díjra jelölt Mandy Moore. A szereplőválogatás még zajlik, a főszereplők nevét és a premier dátumát a következő hetekben jelentik be.

Nobody_Loves_YouAz első szereplők az Old Globe Teather- ből

A Nobody Loves You ősbemutatója 2012-ben volt, San Diego-i Old Globe Teather- ben. Remélhetőleg a nézők New York-ban is elfogadják azt a bizonyos rózsát...

Forrás: broadway.com

süti beállítások módosítása