Újra beavató program a Trafóban!

Újra várják középiskolás csoportok jelentkezését a Trafó beavató programjára.

Trafó Beavató Program - pályázati felhívás
A Trafó 2003 szeptemberében indított Beavató Programjának célja, hogy közelebb hozza a középiskolás korosztályhoz a kortárs művészeteket, (nem utolsó sorban magát a Trafót is), hiszen a kortárs művészet nem lila, nem érthetetlen, nem fölösleges és nem unalmas, hanem a körülöttünk és bennünk lévő világra adott folyamatos reflexió, amely számtalan izgalmas nyelven szólalhat meg.
 A résztvevő csoportokkal több interaktív foglalkozáson keresztül ismertetjük meg egy-egy kortárs művészeti alkotás, táncprodukció, színházi előadás világát fél éven át.

beavatoplakát 157 A pályázók köre
A pályázatra budapesti és vidéki oktatási intézmények, pedagógusok és osztályaik, középiskolás korú fiatalokból álló csoportok, diák-közösségek (14-20 éves korosztály) jelentkezését várják. A pályázó csoport létszáma minimum 10, legfeljebb 30 fő. Egy intézményből több csoport is pályázhat – ez esetben minden csoportnak külön pályázati adatlapot kell benyújtania. 
Az új félév összeállításánál a műfaji sokszínűség volt a cél.
A 2012/2013-as évad tavaszi féléve a Beavató Program szempontjából Fehér Ferenc Brothers című táncelőadásával kezdődik, majd kortárs komolyzenével folytatódik, a Quaartsiluni Ensemble koncertjével – a Beavató Program történetében első alkalommal. Lesz színház Nagy Zsolttal és Stefanovics Angélával – Kárpáti Péter-Titkos Társulat: A pitbull cselekedetei, múzeumpedagógiai foglalkozás a Trafó Galériában, májusban pedig Miet Warlop belga performanszművész tárgyszínháza – Miet Warlop: Mystery Magnet zárja a sort.
A RÉSZLETES PROGRAMLEÍRÁS, PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS PÁLYÁZATI ADATLAP INNEN LETÖLTHETŐ!  - http://officialtrafo.tumblr.com/post/40855700508/beavato
A PÁLYÁZAT LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2013. február 1. (péntek) éjfél 
A pályázatokat a rita@trafo.hu email címen vagy postai úton várják.

süti beállítások módosítása