Pályázat színjátszó csoportok részére

A Nagy Gáspár Kulturális Központ 2013. június 13-16. között rendezi meg a XII. Nemzetközi Színjátszó Fesztivált, és pályázatot írt ki a fesztiválon való részvételre színjátszó csoportok részére.

Pályázati felhívás:
A pályázat célja:
A XII. Nemzetközi Színjátszó Fesztiválon való részvétel.
A pályázat részletei:
A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen színdarabbal. A szervezők fenntartják a jogot, a kiválasztásra. Aki előbb jelentkezik, az elsőbbséget élvez. A fesztivál nyári időszakban zajlik (ezután így lesz) ami lehetővé teszi a szabadtéri előadások megtartását.
A megújult Szentkúti Színpad, a Békeház udvara valamint a Kolostor Kert és az intézmény körüli tér is játszóhelyekként funkcionál. Szabad teret engedünk a kreatív ötleteknek és a játszók által kiválasztott helyszíneknek is. A Múzeum és a Békeház is helyet adhat egy-egy előadásnak. A csoportok szabadon kérhetik előadásuk minősítését.

ngkk

A nevezéseket lényegesen előbb kérjük, mivel idén még több vidéki helyszín fog bekapcsolódni és ezekkel való koordináció hosszabb időt igényel.
A zsűri tagjai ismert szakemberek lesznek az elmúlt évekből, akik jól ismerik a Fesztivál atmoszféráját.
Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás.
A befizetések tartalmazzák a szállás és az étkezés költségeinek egy részét.
Nevezési lap letölthető a www.ngkk.hu weboldalon.
Az intézmény névadója a térség szülöttje, Nagy Gáspár. Azon csoportok, akik vállalkoznak a költő műveinek (ajánljuk a Symphonia Ungarorum és a Hullámzó vizeken kereszt) színpadi megjelenítésére (újszerű kifejezési formák keresésével), külön díjazásban részesülhetnek.
Nevezési határidő: 2013. február 28. (csütörtök)
Költségek befizetésének határideje: 2013. március 14. (péntek)
Kapcsolat:
Nagy Gáspár Kulturális Központ
9800 Vasvár, Bartók Béla u. 4.
tel./fax: 06-94/573-070
e-mail: info@ngkk.hu
A teljes pályázati kiírás itt olvasható.


süti beállítások módosítása