BEAT az Átriumban - Angol társulatot rendez Magács László

A Budapesti Expatrióta Amatőr Társulat (BEAT) első bemutatójára kerül sor február 8-án az Átriumban. A teljes egészében angol nyelvű előadást Magács László rendezi.

A darabról:

Évekkel ezelőtt egy fiatal fiú kihúzott egy kardot egy kőből, mit sem sejtve, hogy ezzel nem csak a saját, de egy egész nemzet sorsát változtatja meg. A fiú azóta felnőtt, s Artúr király vált belőle, de még mindig fiatal és forrófejű, és határtalanul élvezi a hatalmát, háborút vív háború után, és nem foglalkozik azzal, hogy ez népe számára mibe kerül. Egy nap viszont a bölcs, öreg Merlin megelégeli a dolgot, s elhatározza, hogy felnyitja az arrogáns király szemeit, s ehhez segítségül hívja a Három Boszorkányt is. Így kezdődik el Artúr nehézségekkel teli útja, hogy végül Albion méltó királyává válhasson és méltó vezetője legyen a Kerekasztal Lovagjainak. De az út nem akadályoktól mentes, figyelmét eltereli szerelem, intika, árulás, valamint legjobb barátjának és tanárának, Merlinnek titokzatos eltűnése. Mindeközben a macska-forraló Morgause királynő minden erejével azon dolgozik, hogy befolyásolni tudja Artúrt.
Ez egy történet barátságról, megbocsátásról, és arról, hogyan tegyük a helyes dolgot anélkül, hogy a hatalom csapdájába esnénk. A King Arthur Part Two a Kerekasztal létrejöttének történetét meséli el, a szemünk előtt formálódnak élethosszig tartó barátságok, és láthatjuk hogyan válik egy fiatalemberből Albion legendás királya. De vigyázat, nem mindenki az akinek látszik!
A darab a Budapesti Expatrióta Amatőr Társulat (BEAT) első bemutatója. A színdarab teljes egészében angol nyelvű.

King Arthur Part Two-The Round Table

Átrium Film-Színház:
Arthur the King Part Two - The Round Table
színmű angol nyelven
Artúr király: Roderick Hill
Merlin: James Cloke
Guinevere: Liana Andrews
Lancelot: Antonios Vellerefontis
Morgause: Madeline Damasdi
Boszorkány, Sir Kay: Kathleen Meyts Coba
Boszorkány, Kisfiú: Katie Benson
Boszorkány, Pellinore király: Gretchen Meddaugh
Rendező: Magács László
február 8. - 19:00
február 15.  - 19:00
Átrium Film-Színház

süti beállítások módosítása