Valentin-napi Dolhai koncert az Operettben

Október végén jelent meg Dolhai Attila Ragyogás című albuma, melynek lemezbemutató koncertje a Budapesti Operettszínházban lesz február 16-án. Az előadáson nem csak a Ragyogás dalai, hanem ismert musicalszólók és duettek is felcsendülnek. A különleges esten Dolhai Attila partnerei Vágó Bernadett, Bordás Barbara, Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté lesznek.

"Mind zeneileg, mind pedig szövegben, ez a legérettebb lemezem" - mondta Dolhai Attila, aki a héten a Hölgyválasz táncstúdióban tartott sajtótájékoztatón azt is bejelentette, a Ragyogás című CD immár aranylemez, ami még különösebbé teszi a szombati dupla koncertet.
dolhai1ragyogás
Hogy miért éppen egy táncstúdióba hívta meg az Operettszínház művésze az újságírókat? Dolhai Attilát kedvenc dala új lemezéről a tangó világába repít, így a színész eldöntötte, mindenképpen megtanulja ezt a buja táncot. "Az új lemezemről a kedvenc az Álmok földjén című dal, amely egy forró tangó, s ezt nem szeretném vigyázzállásban előadni. Ezért kerestem fel Budai László tangóvilágbajnokot, aki segít elsajátítani az alaplépéseket" – árulta el Dolhai Attila, aki megfertőzte a tangó-lázzal kollégáit is: Muri Enikő, Vágó Bernadett és Kerényi Miklós Máté, sőt, maga KERO® is táncra perdült a táncstúdióban.
dolhai3ragyogás
Az Álmok földjén mellett, a február 16-i lemezbemutató koncerten természetesen felcsendül a Ragyogás című album többi, modern hangszerelésű, slágeres szerzeménye is, amelyek nem csak az operett- és musicalrajongóknak, hanem a modern popzene kedvelőinek is kellemes perceket szerezhetnek, ezzel pedig Dolhai Attila egy egészen új oldaláról mutatkozik be. Mint mondja, az albumra jellemző sokszínűséget szeretné megmutatni majd a koncerten is, mely bővelkedik  meglepetésekben.

"A CD összes dala felcsendül majd. Különböző blokkokat készítettem, így több felfutása lesz a koncertnek, melyben táncosok is segítik majd a munkámat. Rengeteg meglepetésre lehet számítani, ha minden igaz, még tangózni is fogok! Látványban is szeretnénk ütőset alkotni, úgyhogy vetítésekkel és ledfalakkal is készülünk. A közös produkciókat pedig nagyon várom. Vágó Bernadett, Muri Enikő és Bordás Barbi a lemezen is partnerem volt. Énekelünk majd négyesben a Ghost musicalből, duettek is lesznek, sőt a lányok hármasban is színpadra lépnek majd. Egészen biztosan szikrázni fog a levegő!" – avatott be a részletekbe Dolhai Attila, aki február 16-án ízelítőt ad musicalmunkáiból is, aminek egy jubileum is aktualitást ad: Kerényi Miklós Gábor direktor invitálására pont tíz esztendeje lépett először az Operett színpadára Dolhai Attila - a Mozart!-ban.

 

Forrás: Budapesti Operettszínház, Fotó: Éder Vera

süti beállítások módosítása